Algemene voorwaarden

 

Voor wat betreft de (online) trajecten & lezingen gelden de algemene voorwaarden zoals hier omschreven.

Kurt Hullenkremer
Cantincrodelaan 24 bus 1
2150, Borsbeek
België
Ondernemingsnummer : BE 0790.605.725

Deze algemene voorwaarden maken integraal deel uit van elke overeenkomst tussen Kurt Hullenkremer en andere partijen. Deze versie dd 24 november 2022 vervangt alle voorgaande versies.

 

Betalingsvoorwaarden

Alle prijzen zijn vrij van BTW – kleine onderneming.

Elke betaling gebeurt via bancontact, overschrijving of contant.

Terugbetaling is niet mogelijk.

Voor het eerste slaapcoaching gesprek en een losse afspraak kan je tot 24u op voorhand kosteloos je afspraak verplaatsen. Dit doe je door in je bevestigingsmail van afspraak onderaan op de reschedule knop te klikken en verdere velden in te vullen. Wil je later dan 24u op voorhand je afspraak verplaatsen, dan ben je je geld kwijt. In dit geval stuur je een sms naar je personal slaapcoach Kurt op het nummer 0475/ 76 02 78. Je boekt en betaalt dan een nieuwe afspraak via de “maak een nieuwe” afspraak” knop.

Voor het Slaapcoaching traject en Opvolg Coaching traject kan je tot 24u op voorhand kosteloos je afspraak verplaatsen. Neem hiervoor telefonisch contact op met je personal slaapcoach Kurt. Wil je later dan 24u op voorhand je afspraak verplaatsen, dan ben je je geld & afspraak kwijt. In dit geval stuur je een sms naar je personal slaapcoach Kurt op het nummer 0475/ 76 02 78.

Als je ziek bent en gedurende langere tijd niet kan deelnemen aan een vooraf ingeplande slaapcoaching sessie dan mag je mij verwittigen met een mailtje. Ik bevries op dat moment je slaapcoaching sessie en als je terugkomt breng je een doktersbewijs mee voor de periode van je afwezigheid. Met plezier verplaatsen wij dan je slaapcoaching sessie naar een andere data en hopen we dat de gezondheid weer kan floreren.

Voor elke slaapcoaching sessie dien je te reserveren via de online knop “Maak een afspraak”

 

Belangrijk om te weten 

Je personal Slaapcoach Kurt kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de verdere opvolging van jouw persoonlijke slaaptips. De klant ontvangt van zijn personal slaapcoach Kurt persoonlijke slaaptips als een advies, voor het opvolgen van de persoonlijke slaaptips is de klant zelf verantwoordelijk.

Als personal slaapcoach focus ik mij vooral op gedragsgerelateerde insomnie of slapeloosheid. Heb je echter te kampen met slaapapneu of andere slaapstoornissen die een medische begeleiding vereisen dan zal ik je dienen door te verwijzen naar een arts, slaapkliniek of psycholoog.

Ik geef geen advies rond slaapmedicatie(noch opbouw nog afbouw).

Bij aankoop van een online slaapcoaching sessie, reeks of bundel uit onze webshop ontvang je een mail met de bevestiging van je aankoop. Je kan niet afzien van deze aankoop, er gebeuren geen terugbetalingen. We rekenen op je eerlijkheid en een fijne vertrouwelijke samenwerking!