Hoe starten

Gratis telefonisch advies

Voor een eerste gevoel met je personal slaapcoach of enkele korte praktische vragen kan je gratis telefonisch advies vragen. Je neemt zelf contact op met je personal slaapcoach, de duur van het gesprek is max tien minuten. Klik hier door voor meer info.

 

Personal slaapcoaching eerste gesprek

Dit is een eerste gesprek ter voorbereiding op het slaapcoaching traject van vier sessies. Het eerste slaapcoaching gesprek is apart in te plannen op een woensdagavond. Klik hier door voor meer info.

 

Personal slaapcoaching traject

Als er een klik is na het eerste slaapcoaching gesprek gaan we verder met het personal slaapcoaching traject van vier slaapcoaching sessies bestaande uit één sessie van zestig minuten. Bij voorkeur om de twee weken in te plannen op een maandag of dinsdagavond. Klik hier door voor meer info.

 

Personal slaapcoaching opvolgtraject

Stel dat je het gevoel hebt dat je na het slaapcoaching traject nog verdere ondersteuning nodig hebt, dat kan! In samenspraak plannen we een slaapcoaching opvolgtraject in van 4 afzonderlijke sessies. Klik hier door voor meer info.

Hoe starten

Stap voor stap naar een goede slaap

Voorkeur van slaapcoaching

Hoe starten

Online slaapcoaching

Je kan kiezen voor een online slaapcoaching. Na het maken van je afspraak ontvang je een bevestigingsmail met een link waar je eenvoudig op moet klikken voor een online verbinding met je personal slaapcoach op het moment van je afspraak.

 

Telefonisch slaapcoaching

jouw sessie gaat telefonisch door (zonder beeld). Op het geplande tijdstip neemt je personal slaapcoach Kurt contact met je op.