Lezingen

Iedereen slaapt

Of men nu werkt in een bedrijf, in een fabriek, in het onderwijs, als topsporter, als zelfstandige, bij de overheid,… Iedereen slaapt, maar niet iedereen slaapt even goed.

Een goede slaapkwaliteit is de universele factor voor een gezond en energiek leven.

Uit een recent universitair onderzoek blijkt dat één op de vier mensen een verstoord slaappatroon vertoont. Opvallend is dat ook veel jongeren slachtoffer zijn van een slechte slaap. De studie baseert zich op een wereldwijd onderzoeksproject van meer dan 40 landen.

Een goede slaapkwaliteit heeft een grote invloed op onze dagelijkse prestaties, o.a. in de werkomgeving, in gezinssituaties, op school, in de vrije tijd ….. Als personal slaapcoach en ervaringsdeskundige geef ik een inkijk op de invloed van gezonde en ongezonde levensgewoontes op onze slaapkwaliteit.

Het grote gevaar is om in een vicieuze cirkel terecht te komen waar je alleen heel moeilijk uit komt met veel ziekteverzuim als gevolg.

Lezingen

Op een authentieke wijze vanuit mijn hart geef ik tips over gezonde leefgewoontes voor een goede slaapkwaliteit. Mijn doel is een heel breed publiek te inspireren naar de voordelen van een goede zelfzorg voor een goede slaap.

De lezingen zijn wetenschappelijk onderbouwd, luchtig en helder geformuleerd. Duur van de lezing is 75 minuten. Er is steeds interactie met het publiek voorzien met bijhorend een vleugje humor.

Een goede slaapkwaliteit voor een productief leven

Praktisch

Datum & tijdstip

Overeen te komen, stuur een mail met je vraag naar kurt@personalslaapcoach.be.
Ik neem zelf contact met je op om de lezing in te plannen.

 

Duur lezing

75 minuten

 

Prijs 

Op aanvraag