Personal wandelcoaching slaapinspiratie

Mensen zitten vaak in hun hoofd, ze piekeren veel. Door te wandelen en buiten in de natuur te zijn ga je meer uit je hoofd, betrek je veel meer zintuigen en wordt het makkelijker om ook echt te voelen.

Tijdens de wandeling luister ik met aandacht naar jouw verhaal en geef ik je enkele tips om meer ontspannen in het hier en nu te zijn. Je zal merken dat je stressniveau onmiddellijk gaat verlagen.

We wandelen naast elkaar wat voor sommige makkelijker is om te praten. Je verhaal delen met je personal slaapcoach blijft ten alle tijden vertrouwelijk.

Een meer ontspannen gevoel, buiten zijn in de natuur en bewegen is een eerste stap naar een nieuwe levensstijl en naar jouw betere slaap.

Om de twee weken is het mogelijk om een wandelcoaching van 50 minuten in te plannen met als doel inspiratie naar jouw betere slaap.

Personal wandelcoaching slaapinspiratie

Inspiratie naar jouw betere slaap

Praktisch

Keuze van tijdstip:

  • woensdag  09u00 – 09u50
  • woensdag  10u00 – 10u50

 

Prijs:

€60 cash ter plaatse te betalen

 

Adres

Vestinglaan 40, Edegem: aan de hoofdingang van het Fort V in Edegem

 

Annulatie

Je kan tot 24u op voorhand kosteloos je afspraak verplaatsen. Dit doe je door in je bevestigingsmail van afspraak onderaan op de reschedule knop te klikken en de verdere velden in te vullen. Wil je later dan 24u op voorhand je afspraak verplaatsen, dan ben je je geld kwijt. In dit geval stuur je een sms naar je persoonlijke slaapcoach Kurt op het nummer 0475/76 02 78.