Over Kurt

Over Kurt

Ik ben Kurt Hullenkremer, een vriendelijk, rustig, warm, sportief persoon met een luisterend oor. Een rode draad in mijn leven is het helpen groeien van mensen naar de beste versie van zichzelf.

Reeds vele jaren specialiseerde ik me in het begeleiden van tennisspelers van beginner tot competitieniveau. Ik fungeerde ook als tenniscoach voor de Vlaamse Tennisbond. Ik ging samen met mijn spelers op zoek naar de juiste kernwaarden om stap voor stap te groeien.

Als ervaringsdeskundige had ik zelf ooit een periode van 3 maanden ernstige slaapproblemen. Ik besefte heel goed wat voor een negatieve invloed dit had op mezelf en mijn nabije omgeving. Ik ging op zoek naar een juiste begeleiding, maar vond jammer genoeg niet de juiste mensen om me hierin te ondersteunen. Na veel zelfonderzoek heb ik mezelf geleerd om op een bewuste manier mijn gewoontes om te gooien, uiteindelijk leidde dit opnieuw tot een prima slaapkwaliteit.

Mijn opleiding tot Slaapcoach onder leiding van Floris Wouterson, een gerenommeerd Slaap performance coach van Europa, docent en auteur van het boek “Super Slapen” geeft mij een wetenschappelijk onderbouwde kennis over slaap. Mensen stap voor stap doen groeien naar een betere slaapkwaliteit vraagt passie, kennis over slaap, mensenkennis, coaching- en levenservaring.

Mijn sterke punten zijn het herkennen van jouw slaap kernwaarden waar we samen aan gaan werken in jouw persoonlijk slaap coaching traject. Kiezen voor mij als persoonlijk slaapcoach is de garantie om maximaal te werken aan jouw betere slaap. Zowel niet- slapers, minder goede slapers, goede slapers als hoogsensitieve personen zijn bij mij welkom voor een betere slaapkwaliteit.

Hoogsensitieve mensen nemen alle details waar en hun brein verwerkt die informatie diepgaand. Behoorlijk vermoeiend. Je hebt daarom als hoogsensitief persoon meer rust nodig. Een goede nachtrust is daarom heel belangrijk.
Als hoogsensitieve personal slaapcoach wil ik je graag helpen naar een betere slaapkwaliteit. Klik door voor meer info.

Samen op weg naar jouw goede slaap