Personal slaapcoaching opvolging

Op het einde van je personal slaapcoaching traject blikken we even terug naar de kern van jouw betere slaap. Personal slaapcoaching gaat uit van je uniek(e) gedrag en persoonlijkheid. Alleen zo kunnen we groeien naar een betere slaap die ook echt op jou van toepassing is. Je gaat nu alleen op pad, met nieuwe inzichten en persoonlijke slaaptips.

Stel dat je het gevoel hebt dat je verdere ondersteuning nodig hebt, dan heb ik goed nieuws voor je. Dat kan! In samenspraak plannen we een personal slaapcoaching opvolging in van vier afzonderlijke sessies. Die gaan we verspreiden over een ruimere periode met een minimum van drie weken tussen elke afspraak.

Tijdens deze gesprekken werken we verder op de resultaten van je personal slaapcoaching traject. We verdiepen ons verder in je slaapgewoontes van je nieuwe levensstijl.

Personal slaapcoaching opvolging

Als coach blijf ik je motiveren & stimuleren. Het doel is om uiteindelijk jouw nieuwe levensstijl zelfstandig te kunnen volhouden op lange termijn.

Het is ook mogelijk om voor een personal slaapcoaching opvolggesprek te kiezen in de vorm van een losse afspraak, de prijs is dan €80 voor één sessie.

Kies voor een nieuwe levensstijl naar jouw betere slaap

Praktisch

Keuze van tijdstip:

  • woensdag 19u30 – 20u30
  • woensdag 20u45 – 21u45

Personal slaapcoaching opvolgtraject

Wanneer je kiest voor een opvolgtraject van 4 weken, kies je voor 4 weken apart in te plannen op een woensdagavond met telkens een minimum van 3 weken tussen iedere sessie.

Prijs: €220

Personal slaapcoaching opvolging losse afspraak

Wanneer je kiest voor een opvolggesprek, kies je voor één sessie, apart in te plannen op een woensdagavond.

Prijs: €60

Annulatie

Je kan tot 24u op voorhand kosteloos je afspraak verplaatsen. Dit doe je door in je bevestigingsmail van afspraak onderaan op de reschedule knop te klikken en de verdere velden in te vullen. Wil je later dan 24u op voorhand je afspraak verplaatsen, dan ben je je geld kwijt. In dit geval stuur je een sms naar je persoonlijke slaapcoach Kurt op het nummer 0475/76 02 78.

Waar

Je kan kiezen uit 2 verschillende mogelijkheden. Dit kan je aanduiden wanneer je je afspraak maakt.

Online slaapcoaching

Jouw sessie gaat door via Google Meet. Na het maken van je afspraak ontvang je een bevestigingsmail met een link waar je eenvoudig op moet klikken voor een online verbinding met je personal slaapcoach op het moment van je afspraak.

Telefonische slaapcoaching

Jouw sessie gaat telefonisch door (zonder beeld). Op het geplande tijdstip neemt je personal slaapcoach Kurt contact met je op.