Personal slaapcoaching traject

De kracht van herhaling

Als je vandaag een nieuwe gewoonte aanleert en vervolgens teveel tijd tussen herhaling laat, dan zal binnen één week 80% tot 90% van deze nieuwe gewoontes vergeten worden.

Als er een klik is na het eerste slaapcoaching gesprek gaan we verder met het personal slaapcoaching traject. We plannen vier slaapcoaching sessies in, bij voorkeur om de twee weken. Zo kunnen we door de kracht van herhaling groeien naar jouw betere slaapkwaliteit.

Ter voorbereiding van het personal slaapcoaching traject ontvang je via mail een link naar jouw persoonlijk slaap document. Dit slaap document is een belangrijk deel van je bewustwording over je stressniveau verspreid over heel de dag.

Personal slaapcoaching traject

Aan ieder dagdeel geef je een cijfer van je stressniveau van nul = uiterst gespannen tot tien = uiterst ontspannen.
Tijdens de dag hou je best de cijfers bij op een apart briefje, zo is het makkelijker om aan het einde van de dag jouw persoonlijk slaap document verder aan te vullen. Tijdspanne van een tien minuten per dag.

Jouw persoonlijk slaap document is een gedeeld document waar ik jouw stressniveau op ieder moment van de dag mee kan opvolgen. Tijdens iedere sessie bespreken we het resultaat van dit slaap document. Zo zien we waar je knelpunten liggen en kunnen we bijsturen waar nodig. Stap voor stap groeien we verder naar een betere slaap.

Aan het eind van iedere slaapsessie ontvang je maximum één tot twee persoonlijke slaaptips. Deze slaaptips ga je dagelijks toepassen. Dit vraagt enige inzet, motivatie en geloof in jezelf.

Je staat er niet alleen voor, als gecertificeerd personal slaapcoach ondersteun ik je hierin.

Stap voor stap groeien naar jouw betere slaap

Praktisch

Keuze van tijdstip:

  • maandag 19u30 – 20u30
  • maandag 20u45 – 21u45
  • dinsdag 19u30 – 20u30
  • dinsdag 20u45 – 21u45

Wanneer je kiest voor een traject van 4 weken, plan je deze afspraken bij voorkeur in om de twee weken.

 

Prijs:

€220 voor de vier afspraken.

 

Afspraak

Maak via onderstaande knop een eerste afspraak in mijn agenda. Je ontvangt nog een link om ook de volgende afspraken online in te plannen. Selecteer de datum & het uur waarop je een afspraak wenst te maken en vul alle vragen in die ik voor je heb klaargezet. Nadat je op bevestigen hebt geklikt, ontvang je via mail een bevestiging & betaallink.
Alvast bedankt om de betaling zo snel mogelijk in orde te brengen.

Annulatie

Je kan tot 24u op voorhand kosteloos je afspraak verplaatsen. Dit doe je door in je bevestigingsmail van afspraak onderaan op de reschedule knop te klikken en de verdere velden in te vullen. Wil je later dan 24u op voorhand je afspraak verplaatsen, dan ben je je geld kwijt. In dit geval stuur je een sms naar je persoonlijke slaapcoach Kurt op het nummer 0475/76 02 78. 

Waar

Je kan kiezen uit 3 verschillende mogelijkheden. Dit kan je aanduiden wanneer je je afspraak maakt.

Online slaapcoaching

Jouw sessie gaat door via Google Meet. Na het maken van je afspraak ontvang je een bevestigingsmail met een link waar je eenvoudig op moet klikken voor een online verbinding met je personal slaapcoach op het moment van je afspraak.

Telefonische slaapcoaching

Jouw sessie gaat telefonisch door (zonder beeld). Op het geplande tijdstip neemt je personal slaapcoach Kurt contact met je op.