Personal slaapcoaching eerste gesprek

Begin met een eerste stap, het personal slaapcoaching gesprek is een start naar jouw betere slaap. Tijdens het eerste slaapcoaching gesprek overlopen we een intake document dat je ontvangt bij inschrijving, dit zijn tien vragen over je huidige levensstijl waar je een score van nul tot tien aan geeft. Uit deze informatie gaan we op zoek naar de oorzaak van je minder goede slaapkwaliteit, we pakken het aan vanuit de kern. Stap voor stap gaan we nieuwe slaapgewoontes laten ontstaan.

Dit geeft ons een eerste aanzet tot verandering naar jouw betere slaap. Je ontvangt in deze sessie alvast je eerste persoonlijke slaaptips waar je onmiddellijk mee aan de slag kan. Van hieruit kijken we of er een klik is om verder te werken in een personal slaapcoaching traject van vier slaapcoaching sessies. Zo kunnen we door de kracht van herhaling groeien naar jouw goede slaap.

eerste slaapcoaching gesprek

Een eerste stap naar jouw betere slaap

Praktisch

Keuze van tijdstip:

  • woensdag 19u30 – 20u30
  • woensdag 20u45 – 21u45

 

Prijs:

€60

 

Afspraak

Maak via onderstaande knop een afspraak in mijn agenda. Selecteer de datum & het uur waarop je een afspraak wenst te maken en vul alle vragen in die ik voor je heb klaargezet. Nadat je op bevestigen hebt geklikt, ontvang je via mail een bevestiging & betaallink. Alvast bedankt om de betaling zo snel mogelijk in orde te brengen.

Annulatie

Je kan tot 24u op voorhand kosteloos je afspraak verplaatsen. Dit doe je door in je bevestigingsmail van afspraak onderaan op de reschedule knop te klikken en de verdere velden in te vullen. Wil je later dan 24u op voorhand je afspraak verplaatsen, dan ben je je geld kwijt. In dit geval stuur je een sms naar je persoonlijke slaapcoach Kurt op het nummer 0475/76 02 78. Je boekt en betaalt dan een nieuwe afspraak via de “maak een afspraak” knop.

Waar

Je kan kiezen uit 2 verschillende mogelijkheden. Dit kan je aanduiden wanneer je je afspraak maakt.

Online slaapcoaching

Jouw sessie gaat door via Google Meet. Na het maken van je afspraak ontvang je een bevestigingsmail met een link waar je eenvoudig op moet klikken voor een online verbinding met je personal slaapcoach op het moment van je afspraak.

Telefonische slaapcoaching

Jouw sessie gaat telefonisch door (zonder beeld). Op het geplande tijdstip neemt je personal slaapcoach Kurt contact met je op.